Atentiune: trenul care pleaca de la linia 10 are carti la bord

 

Cine a spus ca o calatorie cu trenul este grea si lunga cu siguranta nu stie de surpriza  pregatita de cei de la Bookland.

Dupa povestea cartiilor calatoare, transformarea in biblioteca underground a unui tren care circula pe linia Republica – Dristor 2 si Maratonul de carti Nmz, Bookland aduce placerea lecturii si intr-un tren CFR.

Primul tren care ofera calatorilor placerea lecturii – IC 573 – va pleca din Gara de Nord vineri, 19 octombrie, la ora 15:40, de la linia 10. CFR Calatori impreuna cu BookLand isi propun sa transforme mijloacele de transport feroviar in spatii prietenoase fata de cititori, care vor gasi in vagoane carti interesante si putea de asemenea sa-si descarce gratuit pe telefon o carte electronica.

Dupa cum spune si directorul general al CFR Calatori, domnul  Stefan Roseanu: “Acest parteneriat reprezinta un serviciu colateral pentru CFR Calatori, ce va aduce plus valoare transportului cu trenul.” 

Asadar, te invitam la demararea proiectului pilot! Trenul InterCity care circula pe ruta Bucuresti – Galati va zabovi (strict) 25 de minute in statia Gara de Nord, timp suficient pentru cadre foto / video si declaratii din partea reprezentantilor CFR Calatori si BookLand. Te asteptam vineri la 15:15 sa filmezi/fotografiezi primul tren cooltural…insa, ai grija, nu te lasa furat de lectura, decat daca vrei sa ajungi la Galati! 🙂

Written by