Castiga un set de bijuterii handmade

Pentru o toamna frumoasa si pentru ca fiecare femeie trebuie sa se simta bine in pielea ei va propunem sa descoperiti omul din spatele setului de bijuterii si concursul pe care Nmz vi-l propune. Enjoy!

Cine este Genoveva Man?

Genoveva Man este de profesie jurist. "Am 38 de ani, locuiesc in Constanta, sunt casatorita si sunt fericita mamica a trei baieti frumosi si sanatosi. Margelesc de 4 ani si sunt foarte fericita ca mi-am descoperit aceasta pasiune. Provin dintr-o familie de artisti: tatal sculptor in lemn, restaurator si om de muzica, sora pictorita. Pasiunea aceasta mi-a adus niste satisfactii nesperate. Nu as fi crezut niciodata (eu care sunt o persoana foarte legata de lucrurile personale) ca imi va face o deosebita placere sa-mi vad creatiile purtate atat de cei dragi cat si de persoane straine. Sau sa vad ca munca mea este atat de apreciata. Cand am inceput am vazut cateva filmulete, mi-am procurat carti si cataloage de specialitate si sculele necesare si am inceput sa exersez, ajungand la un moment dat sa modelez inclusiv sarma."

Cum a inceput totul si cum a evoluat?

Pasiunea aceasta a luat nastere acum 4 ani si jumatate cand i-am facut o bratara de ziua ei surorii mele. M-am simtit atat de bine cand am vazut c-o poarta, ca m-am gandit sa caut pe internet margele la kg sa-mi dezvolt pasiunea nou dobandita. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca sunt foarte multe site-uri unde se vand chiar la bucata. Mi-am facut comanda si am inceput sa margelesc. Frumos a fost ca pe site-urile romanesti, nici-unul nu avea margelele in marime naturala, asa ca pentru a-mi da seama de marimea lor si cam cum le-as combina, aveam masa plina de foi cu desene si liste de preturi. A fost o perioada foarte frumoasa. Incet, incet am inceput sa-mi dau seama de marime fara desenele mele, sa am din ce in ce mai multe cliente, sa ma specializez si sa cunosc mai bine materialele. Dorinta mea este sa lucrez pe viitor cu materiale mai pretioase, de ce nu argint si pietre semipretioase. Si acum lucrez cu semipretioase, dar in cantitati reduse, adaugand si alte materiale (lemn, plastic, sticla).

In ce ati crezut cand v-ati apucat de bijuterii?

Cand m-am apucat de creat bijuterii am crezut in talentul meu dobandit de la parinti si de la Bunul Dumnezeu. 

Cateva cuvinte pentru cititorii/participanti ai concursului Nmz

Cititorilor revistei si participantilor la concursul organizat de redactia dvs. nu pot decat sa le spun sa iubeasca mai mult obiectele lucrate manual, sa fie ei insisi, sa nu-si mai doreasca sa fie in pas cu moda, ci sa poarte tot ce ceea ce le face placere si le sta bine, sa iubeasca lucrurile unicat si sa-si doreasca sa le poarte, sa creada in pasiunile lor si in primul rand sa-i multumeasca mai mult Lui Dumnezeu pentru tot ce ne da si in dragostea lui pentru noi, caci fara el pasiunile noastre sunt  fara noima.

Pentru a castiga acest set tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea:" De ce va plac bijuteriile handmade? "printr-un comentariu la acest post. Castigatoriu va fi deliberat in mod aleatoriu din comentariile participantilor. 

Concursul se va desfasura intre: 14. 09. 2012 si 24. 09. 2012

Mult succes!

 

Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este: Chivu Daiana! Felicitari si multumim tuturor pentru participare!

Written by