Shining Stars – Edition Premiere LUX

Shining Stars – Edition Première LUX se lanseaza cu o editie limitata de 4 modele de genti si reprezinta o colaborarea in premiera intre designerul Adeline Catinas si stilistul Adina Necula.

De la primul produs al brandului Cathias Edeline in 2011, pana la colectia "Shining Stars" in 2012, filozofia marcii rezida in a transforma fiecare femeie intr-o aparitie de neuitat. Atenta la visele ascunse ale fiecarei femei de mai bine de opt ani de presa de moda, Adina Necula asociaza moda si frumusetea intr-o colectie cu nuante rafinate care pun in valoare nuantele subtile ale pielii si aduc un plus de pretiozitate feminina.

Linia de accesorii "Shining stars" este promovata sub denumirea "Cathias Edeline by Adina Necula" si debuteaza prin colaborarea in premiera intre Adina Necula si Adeline Catinas. Fiecare model este gandit de catre Adeline si Adina, de la partea de design pana la detalii, accesorii si cromatica.

"Shining Stars" este o colectie editie limitata, creata intr-un stil inconfundabil, marca autorului. "Cathias Edeline" inseamna in latina veche “frumusete” si “spirit nobil”, iar tanarul designer a introdus aceste doua atribute in filosofia propriului brand exprimata in noua colectie.

"Am ajuns sa admiram mai mult accesoriul de moda decat persoana care il poarta. Femeia de azi are alte aspiratii, acestea se traduc prin expresia latina Cathias Edeline, frumusete si spirit nobil." Adeline Catinas

"O stea in galaxia modei, un star. In sufletul fiecarei femei straluceste o stea a carei frumusete se dezvaluie in zori cand rasare Venus, cea mai stralucitoare stea a diminetii. Lor le-am dedicat aceasta colectie in care am ales nuante subtile care pun in evidenta eleganta discreta si dau stralucire prin tonuri de auriu."  Adina Necula

 

 

Written by