Dinozaurii de la T Rex: Ecouri glam in Hard Rock Cafe

              As vrea sa incep prin a spune ca baietii de la T – Rex au reusit sa imi ideplineasca un vis, un vis pe care nimeni altcineva nu ar fi putut sa mi-l indeplineasca oricat de mult ar fi incercat. Pentru 90 de minute au reusit sa ma faca sa traiesc din plin atmosfera glam a anilor 70.

Showul a fost unul compact cat si contrastant in acelasi timp, contrastul fiind oferit de deschiderea pustilor de QuantiQ care in pofida varstei pe care o aveau au reusit prin acorduri progresive sa capteze atentia si sa introduca publicul in atmosfera concertului de zile mari ce avea sa urmeze.

Cei de la QuantiQ au fost urmati pe scena de Manfellow. Laureatii Global Battle of the Bands Romania 2011 au facut o demonstratie dinamica de rock alternativ pentru care au fost rasplatiti cu indelugi aplauze.

Putin dupa ora 22.00 a venit momentul asteptat de toata lumea. T-Rex, veteranii glamului, au urcat pe scena in aplauzele publicului. Timp de 90 de minute ne-au cantat si ne-au incantat cu hituri ca “Ride a White Swan”,  “Jeepster”  sau “Hot Love”.  Piesa “Children Of The Revolution” a fost cantata la unison de public si membrii trupei  iar ultima piesa din setlist a fost bineinteles “Get it on”.  Ropotele de aplauze i-au facut pe baietii de la T-Rex sa revina pentru encore cu “20th Century Boy” si “Hot Love”. 

Seara s-a terminat, spre incantarea publicului, cu o sesiune de autografe oferita de Jay Spargo si “compania” si cu senzatia placuta ca, fie si pentru o ora si jumatate, am trait si am ascultat muzica “frumos si simplu” asa cum se facea candva, atunci cand muzica se simtea mai mult decat se asculta.

FOTO: Victor Georgescu

Written by