MEGADETH inainte de festivalul OST FEST

Inainte de a concerta pe 17 iunie pe scena festivalului OST FEST de la Romexpo, Megadeth are multe concerte de sustinut. Aflati in turneul „Gigatour”, alaturi de nu mai putin celebra trupa Motorhead, membrii Megadeth strabat patru continente cu 10 camioane si o echipa de peste 80 de tehnicieni. Celebri pentru show-urile lor, membrii Megadeth vor incinge atmosfera anul acesta inainte de OST FEST in aproximativ 30 de orase: Memphis, Orlando, Sao Luis, Columbia, Dessau, Zadar, Monza, Castle Donington, Clisson, etc…; iar dupa concertul de la Bucuresti turneul continua cu Turcia, Grecia si multe alte tari.

Daca in 2010 Megadeth alaturi de formatiile Metallica, Slayer si Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) si au sustinut un show ametitor in Romania, pentru spectacolul din 2012 de la OST FEST, Megadeth promite sa tina publicul cu respiratia taiata pe tot parcursul concertului!

Desi promit surprize mari, se poate divulga insa ca din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Contdown To Extinction”.

      Mai multe detalii despre festivalul OST FEST, precum si despre trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival puteti gasi accesand: www.OstFest.ro.

 

Written by