5000 de utilizatori pentru prima aplicatie online de gestiune a asociatiilor de locatari

Numarul romanilor care folosesc Aviziero, prima aplicatie online de gestiune a asociatiilor de locatari, a ajuns in ultimele 6 luni la peste 5.000 de persoane si continua sa creasca. Transparenta pe care o ofera proprietarilor si simplificarea muncii pentru administratori au facut din Aviziero un business inovator pe piata care se bucura de o ascensiune rapida.  

Numarul mare de persoane care folosesc deja Aviziero ne confirma faptul ca romanii aveau nevoie de o aplicatie care sa ii ajute sa inteleaga mai bine procesul de gestiune a intretinerii. Si mai important decat numarul acesta este feedback-ul pozitiv pe care il primim de la utilizatori. Imi place sa spun ca Aviziero le gestioneaza calculele de la intretinere precum un contabil si le transpune concret ca un profesor.”, a afirmat Bogdan Ioan, Managing Partner & Founder Aviziero.

Majoritatea persoanelor ce folosesc Aviziero sunt din Bucuresti, dar si alte orase din tara precum Cluj si Constanta se afla pe harta utilizatorilor serviciului.

Aviziero este prima aplicatie online de gestiune a asociatiilor de locatari ce a fost lansata pe piata in 2010 si care a trecut testul primilor utilizatori. Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor 3 module de servicii. Este vorba de modulul de baza, Tabel, ce calculeaza lista de plata si gestioneaza fondurile, modulul Contabilitate, ce ofera toate serviciile de contabilitate necesare unei asociatii de proprietari si modulul Acces Proprietari ce face din Aviziero o aplicatie online care ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea acces non-stop la toate informatiile legate de intretinere.

Unul din beneficiile cele mai mari ale proprietarilor este transparenta completa pe care le-o ofera seriviciul. Ei pot sa afle exact de unde vine suma de plata la intretinere si cum au fost repartizate costurile. In plus au acces in permanenta la informatia actuala, dar si la arhiva intretinerii prin intermediul contului personal. Administratorilor le simplifica munca si le asigura securitatea informatiilor.”, afirma Bogdan Ioan despre motivele pentru care oamenii apeleaza la Aviziero.

O confirmare a succesului Aviziero este premiul “Investitia Anului” castigat in cadrul START! Business, un program de educatie antreprenoriala dezvoltat de Junior Achievement Romania si sustinut de BCR. Mai multe informatii despre Aviziero se gasesc pe www.aviziero.ro.

 

Written by