MANOWAR vine pe 16 iunie la Ost Fest si prezinta in premiera noul album

Considerat deja evenimentul rock al anului 2012, Festivalul Ost si-a imbogatit line-up-ul cu inca un nume de prestigiu al scenei rock. Headlinerul serii de sambata 16 iunie va fi formatia americana MANOWAR!

 Anuntul a fost facut in dimineata aceasta, chiar de Joey DeMaio, basistul si liderul trupei, in cadrul conferintei de presa sustinute alaturi de organizatorul evenimentului Sorin Sararu (Project Events).

       Joey DeMaio a declarat ca este fericit sa revina in Romania, unde publicul este unul “patimas” si cu apetit nestavilit pentru muzica, “un public ce stie sa traiasca la maxim un concert de heavy metal” si chiar reuseste sa “cante mai tare decat trupa MANOWAR, ceea ce nu este usor”; (nn formatia este cunoscuta drept cea mai zgomotoasa trupa din lume.)

       Concertul pe care MANOWAR il va sustine pe scena Ost Fest va fi “unul dintre primele sau poate chiar primul show live al trupei MANOWAR din 2012” si se va individualiza prin faptul ca va include premiera mondiala a noului album MANOWAR. Potrivit lui Joey DeMaio materialul va reprezenta “tot ceea ce v-ati obisnuit sa cunoasteti si sa iubiti la un album MANOWAR,” adica va cuprinde “cate ceva pentru fiecare, de la piese rapide, la balade sau solo-uri nebunesti”.

       In cadrul conferintei de presa, Sorin Sararu, Managing Partner Project Events a facut publica inca o surpriza pentru fanii MANOWAR: primele 5000 de persoane care achizitioneaza un bilet pentru seara de 16 iunie sau un abonament (pentru toate cele 3 zile) de pe www.biletoo.ro vor primi gratis noul album MANOWAR in format digital. Acesta va fi disponibil la download dupa data de 1 iunie!

       MANOWAR revine in Romania in formula Joey DeMaio (bas), Eric Adams (voce), Karl Logan (chitara) si Donnie Hamzik (tobe)!

       In istoria contemporana a muzicii, trupa Manowar este o emblema a genului heavy metal. "Regii metalului", asa cum au fost numiti de fanii lor, au creat 13 albume, au dobandit in decursul carierei 6 discuri de aur, au vandut peste 8 milioane de inregistrari si au produs DVD-uri care nu trebuie sa lipseasca  din colectia nici unui fan. Prestatiile live ale trupei reprezinta un echilibru perfect intre volumul zdrobitor si claritatea sunetului, Manowar detinand recordul mondial pentru cea mai zgomotoasa trupa din lume. Show-urile trupei sunt impresionante si pentru ca dovedesc faptul ca Eric Adams este unul dintre cei mai buni solisti vocali din istoria heavy metal-ului. Devotamentul trupei fata de fani este motivul pentru care MANOWAR are sustinatori fideli in intreaga lume. 

Programul Ost Fest este urmatorul:

15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill

16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell

17 iunie: Motorhead,  Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

 

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
– 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
– 350 lei Fire Circle
– 265 lei Tribuna
– 120 lei Golden Circle
– 90 lei Gazon

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
– 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
– 525 lei Fire Circle
– 400 lei Tribuna
– 200 lei Golden Circle
– 150 lei Gazon

 

     Biletele si abonamentele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.RO.

 

 

 

Written by