The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra

 

Phoenix Entertainment are placerea de a va prezenta, in premiera in Romania,  un concept muzical inedit. Pe 13 mai, la Sala Palatului, publicul este invitat sa asiste la spectacolul „The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra”.

Muzica memorabila a legendelor de la The Beatles va fi readaptata si interpretata in maniera clasica. Orchestra va fi insotita de un tobosar si de un cor format din 15 voci. Doua genuri de muzica, aparent diferite, se vor imbina armonios intr-o prestatie extraordinara, plina de virtuozitate, care se adreseaza atat fanilor rockului clasic, cat si simpatizantilor muzicii clasice.

Spectatorii vor fi purtati intr-o calatorie deosebita, prin discografia The Beatles, alaturi de instrumente precum vioara, oboiul, flautul si alte elemente specifice orchestrei. Piese de referinta precum „Let it be”, „Hey Jude” sau „Yesterday” se vor infatisa publicului sub un aspect grandios, interpretarea lor fiind melodioasa, dar plina de energie.

Acesta este primul eveniment de acest tip dintr-o serie intreaga, prin care se doreste readucerea la viata a unor monstri sacri ai muzicii, intr-o forma distinsa, formidabila, asa cum merita aceste nume mari care au influentat destinul muzicii asa cum o cunoastem astazi.

Orchestra Simfonica Bucuresti numara 70 de muzicieni extrem de talentati, apreciati in carierele lor solo si detinatori de numeroase premii castigate in tara sau in strainatate.

Flexibilitatea in alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat prin seria de concerte SYMPhoenix, sustinute in perioada 2010-2011 alaturi de celebra trupa Phoenix, sau in colaborarile cu artisti romani de talie internationala precum violonista Corina Belcea si soprana Angela Gheorghiu.

The Beatles interpreted by Orchestra Simfonica Bucuresti – un spectacol fabulos, cu o productie fara precedent este un concept inedit pe piata romaneasca de la care nici un iubitor al muzicii bune nu trebuie sa lipseasca.

Biletele sunt disponibile la preturile de 200, 160, 110, 80 si 50 de lei, prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

Written by