EVO Residence Bucuresti NORD – Construit de catre si pentru Pretentiosi

EVO Residence Bucuresti Nord este finalizat. Constructia acestui imobil, cu doar 6 apartamente, a fost o adevarata provocare. Mai intai a trebuit executata demolarea unui imobil nefinalizat, subzidirea casei vecine, forarea puturilor pentru realizarea sprijinirilor in vederea executarii sapaturii in conditii de maxima siguranta. In toate cele patru etape amintite anterior trebuie evidentiata buna colaborare intre executantul sapaturii (Ecologic Neon administrata de neobositul Nelu Radu) si cel al forajelor (Stizo Fundatii Speciale, companie la carma careia se afla experimentatul inginer Liviu Udrea). Toate lucrarile amintite anterior au durat in total 5 luni si au inclus si turnarea radierului, a peretilor subsolului (80 de cm grosime pe latura sudica), a scarii si a placii de peste subsol si, la final, a hidroizolarii peretilor subsolului.

Ulterior toate operatiunile s-au derulat, la prima vedere, mult mai usor insa dificultatile nu au asteptat invitatii speciale pentru a isi face simtite prezenta. In cele din urma, imobilul a fost finalizat, izolat cu vata minerala bazaltica, finisat si bransat la toate utilitatile.

Echipa, care a dus la bun sfarsit acest proiect deosebit, are urmatoarea componenta :

 1. Managementul proiectului a fost asigurat de catre HOGAS – Consultanta si Dezvoltare, companie a carei echipa manageriala are o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea si administrarea activitatilor de consultanta financiara, imobiliara si de realizare a unor constructii durabile sub marca EVO RESIDENCE
 2. Dirigintia de catre inginerul Traian Geonea, specialist cu peste 25 de ani de experienta in domeniul constructiilor.
 3. Proiectantul General este ADA CONCEPT ARHITECTURA iar proiectatul pentru structura este NEO Structural Engineering, amble fiind companii cu oameni tineri si dornici de afirmare.
 4. Realizarea structurii in cadre si a zidariei a fost in sarcina uneia dintre firmele conduse de catre Adrian Constantin, inginer cu experienta si specializat pe lucrarile de structura.
 5. Realizarea Instalatiei electrice a fost coordonata de catre inginerul Gligore Miron. Si el, ca si . . .
 6. inginerul Iulian Ghita (responsabilul tehnic cu executia) se incapataneaza sa ramana in activitate la o varsta la care altii frecventeaza clubul sahistilor din Cismigiu.
 7. Instalatiile de alimentare cu apa, de incalzire, de evacuare a apelor uzate si pluviale au fost executate cu personal propriu
 8. finisajele au fost executate cu personal propriu (alte lucrari de referinta : Consolidare si Renovare in zona Tineretului – vezi aici)
 9. Montajul treptelor si al glafurilor de lemn a fost realizat cu personalul propriu (vezi aici – alte detalii si lucrari)
 10. Materialele pentru termoizolarea si finisarea fatadelor si pentru realizarea si finisarea peretilor interiori au fost furnizate de catre MTM Izolatii. Compania este administrata de inginerul Marius Trif si, datorita calitatii exceptionale a materialelor si a promptitudinii livrarii acestora, acopera o importanta cota din piata dezvoltarii imobiliare.
 11. Toate materialele aferente instalatiilor sanitare au fost furnizate de catre Romstal, centralele in condensare de catre Ariston iar pentru instalatia electrica de catre Consolight (cupru multifilar, cleme wago etc)
 12. Hidroizolarea terasei s-a realizat cu membrane bituminoase furnizate de ARCO, General Membrane si Mapei.
 13. In echipa furnizorilor de incredere se regasesc SARA INSTAL – furnizorul ideal pentru obiecte sanitare, B.A.D.U.C., ROMCIM, DUMI SERV, SEVACON si KLEEMANN (platforme auto)
 14. La final Symmetrica, prin managerul zonal Adriana Andries, s-a asigurat ca accesul pietonal si auto se va derula pe pavelele potrivite. Montajul a fost realizat de catre HOGAS – Consultanta si Dezvoltare prin personal specializat.

Scurt istoric in imagini :