Angajata intr-o companie arata-mi calea spre succes te rog…

 

“Am 31 de ani. Lucrez intr-o multinationala de 5 ani, si de 2 ani, vreau sa progresez. Cand am intrat in firma ma gandeam ca voi ajunge in locul sefului morocanos care se bucura mereu de o gogoasa pufoasa si de o cana dubla de cafea. In timp ce il priveam prin geamul biroului in tot luxul lui de zi cu zi, eu stateam la biroul meu mic  de tip cub, langa usa…Si ma gandeam: la toate eforturile  facute, la toti pasii urmati, la modelele invatate si desigur ma intrebam de ce nu se intampla nimic cu mine? “.

Dar sa ne uitam si altfel la aceasta poveste: o tanara sau de ce nu, un tanar, cu studii, cu experienta, frumoasa/frumos, cu o dorinta de a progresa,  lucreaza intr-o companie, face cunostinta cu oamenii si isi face cu brio activitatea de zi cu zi. Cum poate sa treca de la stadiul de angajat banal la cel de lider? In fond, cine nu si-ar dori sa inspire oameni si sa ii covinga sa faca ceva numai printr-un singur discurs sau prin propriul exemplu?

In “Vicii de lider” ne uitam la toti actorii implicati intr-o organizatie printr-o perspectiva diferita…Si ii provocam sa gaseasca solutii noi la probleme vechi. De la oamenii din spatele peretilor de sticla pana la cei de dincolo de ei. De la cei care muta muntii din loc  pana la cei care nu fac nimic si doar asteapta sa ajunga acolo. Ii luam pe toti si ii provocam la actiuni clare si diferite. In fond, cine stie? Poate chiar producem vre-o schimbare…

 

Written by