Un hotel bantuit

 

Un castel poate ascunde povestea unei printese de Charles Dickens sau una spusa copiilor inainte de culcare, insa, un castel poate ascunde si ceva mai mult …povestea unei creaturi care bantuie prin holurile sale. 

Fairmont Banff Springs Hotels din Canada

Desi conducerea hotelului neaga orice fel de activitate paranormala, vizitatorii vorbesc despre frecventa aparitie a unei mirese ce a murit intr-un tragic accident chiar inainte de a pasi inaintea altarului. Tot in acest hotel, oaspetii relateaza povestea unui fost hamal, Sam, care desi este mort continua sa lucreze in hotel si ajuta clientii, insa dispare ca o adiere inainte de primi vreo recompensa.

Russell Hotel din Sydney, Australia

Hotelul Russell din Sydney, Australia are o istorie mai complicata. La inceput a fost spital, aici decedand foarte multi pacienti in urma diverselor epidemii ce s-au inregistrat de-a lungul anilor, spitalul a fost inchis, iar cladirea a servit apoi drept bordel, prin care se perindau mai ales marinari. Vizitatorii relateaza o prezenta straina mai ales in camera 8 a hotelului, prezenta ce se ridica deasupra patului sub forma unui nor negru. Alti clienti ai hotelului au relatat aparitia unor prostituate ce inchid si deschid usile camerelor.

Grand Hyatt Hotel din Taipei, Taiwan

Se pare ca modernul hotel a fost ridicat pe un teren pe care anterior fusese construita o inchisoare, unde pedeapsa cu moartea era la ordinea zilei. Activitatea paranormala din acest hotel se ridica la cote alarmante, pana si actorul Jackie Chan a suferit o astfel de experienta, fugind din camera de hotel dupa ce a observat un spirit chinuit ce ii dadea tarcoale. Conducerea hotelului a intrat in panica, deoarece cladirea a inceput sa fie ocolita de turisti. Experti feng shui au fost chemati si au fost instalate tot felul de altare pentru alungarea spiritelor chinuite ce si-au gasit aici sfarsitul.

Ballygally Castle Hotel Larne din Irlanda de Nord

Inainte de a deveni hotel, cladirea a fost un castel ce a apartinut familiei Shaw. Capul familiei James Shaw si-a inchis sotia in turn, fara apa si mancare, pana cand aceasta s-a sinucis aruncandu-se pe fereastra. Legendele spun ca sotul ar fi recurs la aceasta pedeapsa fie pentru ca sotia l-a inselat, fie ca nu a fost capabila sa ii ofere un mostenitor de sex masculin. Oaspetii relateaza aparitia doamnei Shaw in camera lor, in general furioasa, trantind tot ce ii iese in cale, deasemenea se pare ca si domnul Shaw a primit aceiasi pedeapsa, fiind inchis in turn, drept urmare si aparitia sa a fost relatata de diversi oaspeti.

Le Pavillon Hotel din New Orleans

Hotelul a fost construit in 1907 si vizitatorii relateaza prezenta a cinci spirite: o adolescenta ce a murit intr-un accident de masina din apropiere, o batranica, un cuplu de indragostiti, un domn ce fumeaza trabuc si un adolescent hippie. Se pare ca adolescentul este cel mai frecvent vazut, de cele mai multe ori el ascunde obiectele oaspetilor sau le trage patura jos din pat atunci cand dorm.

Written by