BunaDimineata.ro iti asigura o starea de bine in fiecare zi

Fiecare dimineata reprezinta un nou start si momentul perfect in care trebuie sa ne incarcam cu energie si lucruri pozitive. Din pasiunea pentru primele orele ale dimineatii al unei echipe matinale, dar mai ales pentru orele in care fiecare persoana incepe o noua zi, a fost lansat una dintre cele mai inovative platforme din online-ul romanesc, BunaDimineata.ro.

Prin informatiile actuale furnizate in fiecare dimineata, echipa Bunadimineata.ro isi doreste sa fie alaturi de cititorii sai si sa transmita o stare de bine la micul dejun, in drum spre birou sau in prima pauza de cafea. Articolele postate de la primele ore ale diminetii cuprind stiri, sfaturi si divertisment, care incurajeaza buna dispozitie si informarea timpurie.

Fiecare categorie de cititori va gasi articolele potrivite, din care sa isi ia informatiile de care are nevoie. De aceea, au fost create categorii separate pentru publicul feminim si masculin, dar si categorii care sa corespunda ambelor publicuri. Iar pentru ca vorbim despre primele ore ale zilei, micul dejun joaca un rol important in startul unei zile perfecte. Astfel ca, in sectiunea Micul dejun cititorii vor gasi sfaturi, beneficii si multe retete sanatoase, pentru un maxim de energie. Nici horoscopul nu lipseste, in fiecare zi fiind postate informatii noi din horoscopul lumii si caracteristici despre fiecare zodie in parte. Pentru binedispunerea cititorilor, a fost creata sectiunea de Divertisment, unde sunt postate zilnic bancuri, poze haioase, videouri interesante si muzica buna.

Pe langa articolele zilnice furnizate, echipa BunaDimineata.ro deruleaza periodic diferite campanii de constientizare pe teme care aduc in prim plan lucrurile cu care Romania se mandreste sau care sunt in beneficiul cititorilor. Astfel, din data de 5 mai, este derulata campania “Despre Romani si Romania”, ce are ca scop principal promovarea valorilor romanesti si a  frumusetilor naturale ale Romaniei. Pe parcursul a cinci saptamani vor fi abordate diferite teme in care se vor scrie despre realizarile tehnologice romanesti, despre obiectivele naturale specifice Romaniei, despre inventatorii romani, despre premierele romanesti si despre lucrurile unice din tara noastra.

Campania “Despre Romani si Romania” a fost initiata cu scopul de a schimba subiectele zilnice care sunt citite in fiecare dimineata pe retelele sociale sau pe site-urile de stiri. Sunt prea multe stiri negative si prea multe informatii despre insuccesele romanilor sau Romaniei care ajung la audienta. De aceea, aceasta campanie isi doreste sa puna in lumina lucruri care multe din ele au fost uitate, de care ar trebui sa fim mandri ca suntem romani.

Subiecte din cadrul campaniei „Despre romani si Romania” le puteti descoperi daca veti vizita in fiecare dimineata site-ul BunaDimineata.ro, unde veti putea gasi, pe langa aceste subiecte, si informtii actuale si de interes, dar usoare de citit dimineata.

 

Written by