Sex bomb-ul muzicii internationale canta in Romania

Este sigur. In seara de 17 noiembrie este petrecere in stilul anilor ’60. Tom Jones, “sex bomb” –ul planetei, ajunge iar pe scena in fata romanilor, la Sala Palatului, de la ora 20.00, au anuntat oficial organizatorii la o conferinta de presa.

“She’s a lady” se va auzi live in Bucuresti pentru fanii Tom Jones. Cele 3800 de bilete puse in vanzare pornesc de la 140 lei, 170 lei, 250 lei si pana la cele de 500 lei pentru “oamenii care au bani”, dupa cum a spus un reprezentant din echipa organizatoare D&D East Entertaiment.  Biletele pot fi cumparate prin reteaua Eventim.

“Tom Jones nu mai are nevoie de nicio prezentare. Performanta lui pe scena este impecabila. Tom Jones e Tom Jones. Eu nu pot sa spun nimic, va fi un concert al lui Tom Jones”, a declarat un reprezentant al companiei organizatoare, Marcel Avram, care sustine ca pe 17 noiembrie nu va fi un concert, ci va fi un eveniment.

La cei 71 de ani ai sai, artistul a fost internat dupa un concert tinut sambata seara in Monaco, dar organizatorii show-ului din Bucuresti cred ca, dincolo de problemele de sanatate speculate de presa, Tom Jones va fi un adevarat sex bomb la Sala Palatului, asa cum il stie toata lumea.  

Tom Jones ajunge la noi in cadrul unui turneu international prin Sofia (18 noiembrie), Zagreb (21 noiembrie), Budapesta (22 noiembrie), Brno (23 noiembrie), Sankt Petersburg (28 noiembrie). Cantaretul britanic isi va promova si ultimul album, “Praise & Blame”, aparut la inceputul anului 2010. Organizatorii nu stiu inca daca evenimentul va fi deschis de vreun solist sau vreo formatie muzicala romaneasca.

Asadar, fanii cantaretului Tom Jones au ocazia, in aceasta toamna, sa danseze pe ritmurile lui muzicale si sa strige “Ooh baby, you can turn me on, turn me on ”.